Počas spánku miliardári vás okradli!

11. apríla 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť citáty pravda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

Kým ste spali, miliardári odobrali váš systém podpory zdravia. Avšak ešte stále je na svete príliš veľa ľudí! Ďalej prídu a ukradnú vám vaše jedlo a prístrešie a ostatné veci potrebné do života! Hej, genocída sa určite stane!

V jedne epizóde pod menom Going Underground (v ilegalite) hovoríme s austrálskym legendárnym novinárom a filmárom Johanom Pilgerom o pandémii Coronavirus (COVID-19). Diskutuje o skutočnosti!

O skutočnosti, že konzervatívna vláda bola varovaná pred nedostatkom, ktorý NHS (Národný Zdravotný systém) dovolil pred pandémiami pred 4 rokmi, škoda, ktorú privatizácia spôsobila Národnej zdravotníckej službe!

Rozpočtové škrty, ktoré spôsobili pokles lôžkových kapacít na rekordné minimá, jeho kritika o reakcii Borisa Johnsonovej administratívy na Coronavírus, pre nedostatok hromadného testovania v Spojenom Kráľovstve!

V porovnaní s tým, ktorý sa uskutočnil v iných krajinách, ako napríklad v Nemecku, Južnej Kórei a Číne, napriek tomu, že vláda stále obviňovala Čínu z krízy spôsobenej koronavírusom a ako spôsobila ohrozenie života Juliana Assangeho!

Tým, že bolo odmietnuté jeho prepustenie (Assangea) z väzenia, napriek skutočnosti, že Coronavirus získal svoju prvú obeť vo väznici Belmarsh a potom vyhlásenie anglického novinára Roberta Pestona: ‚John Pilger sa úplne mýli!