Začína éra sociálneho inžinierstva!

20. marca 2020, jankratky, Biblia Boh démoni filozofia pokrok politika technika veda vzdelanie zákon zdravie život zjavenie

Pravdepodobne ‚Cornavirusová Udalosť‘ bude zaznamenaná v histórii ako jedna z najväčších spoločenských inžinierskych udalostí ľudstva. Bude to znamenať začiatok novej éry v tom zmysle, že život po koronavíruse a pred koronavírusom bude prekvapivo odlišný!

Prečo ‚sociálne inžinierstvo‘? Pretože vstupujeme do éry biopolitiky a bioekonómie, ktorá prináša výraznú výhodu vo formách sociálnej kontroly – predpona ‚bio‘ predstavuje ‚apolitický‘ a ‚neutrálny‘ obraz pre zreteľnú verejnosť, ktorá naturalizuje politickú ekonomiku!

Udalosti domnelej povahy biopatológie môže viesť len k zjavnej vedeckosti! Takýmto spôsobom vytvoríte sociálny konsenzus. Od výbuchu tzv. ‚Bubliny tulipánov‘ v roku 1637 vieme, že trhy žijú s bublinami ako rýchle spôsoby získania a zničenia bohatstva.

Momenty optimizmu v hospodárstve, prebytok dôvery investorov, ktorý ich vedie k tomu, aby stavili na scenár nepretržité zisky. Od minulého roka analytici v globálnom finančnom kasíne varovali pred možnosťou nového výbuchu finančnej bubliny.

Ktorý by ale bol rovnaký alebo dokonca horší ako krach v roku 2008 – explózia bubliny úveru na nehnuteľnosti. Títo odborníci varovali pred rýchlym rastom Číny, a tiež pred exponenciálnym rastom amerických študentských kreditov, extrémne vysokým verejným dlhom v Európe. 

A Taliansko – viac ako 130% HDP krajiny! V Brazílii sa k pádu pridala nadpriemernosť investícií na burzách cenných papierov, podporovaná mediálnymi spoločnosťami, ako je XP Investimentos! Množstvo zahraničného kapitálu vytvoril perfektný scenár pre bezprostrednú explóziu.