Svetové náboženstvá podriadené OSN!

11. marca 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť citáty filozofia pravda viera vzdelanie zákon život zjavenie

Pod titulkou ‚expert OSN: svetové náboženstvá by sa mali podriadiť autorite odborníkov OSN’ sa okrem iného píše, že sloboda náboženského vyznania by mala byť videná ako okrajový názor orgánov OSN pre ľudské práva, ktoré sú nadradené všeobecným presvedčeniam mnohých popredných svetových náboženstiev, pokiaľ ide o právo a politiku!

Vo svojej novovytvorenej výročnej správe osobitný spravodajca OSN pre slobodu náboženského vyznania alebo viery písal o priesečníku náboženstva a rodovej rovnosti. Dospel k záveru, že zákony založené na tradičnej morálke, často náboženskej povahy, by sa mali zrušiť, ak sú v rozpore s názormi vedcov v oblasti ľudských práv a expertov OSN.

‚Štáty majú povinnosť zaručiť všetkým, vrátane žien, dievčat a osôb LGBT +, rovnaké právo na slobodu náboženského vyznania alebo viery, uviedol, vrátane vytvorenia podporujúceho prostredia, v ktorom sa môžu prejavovať pluralizmus a progresívne porozumenie. Je potrebné zrušiť zákony, ktoré kriminalizujú potrat alebo rôzne sexuálne správanie’!