Čínska fatálna dilema z koronavírusu!

7. marca 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história politika pravda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Čína čelí nevyhnutne fatálnej dileme: aby zachránila svoju ekonomiku pred kolapsom, čínske vedenie musí čoskoro ukončiť karanténu a vyhlásiť Čínu za ‚bezpečnú pre cestovanie a otvorenú pre podnikanie‘ pre zvyšok sveta.

Ale keďže viac ako 5 miliónov ľudí opustilo Wuhan, aby išli domov na oslavy nového roka, ktorý sa slávi po celej Číne, vírus sa pravdepodobne rozšíril do malých miest, obcí a vzdialených dedín s malým počtom testovacích súprav na koronavírus.

A s malým počtom zdravotníckych zariadení, ktoré by ľudí testovali viackrát na potvrdenie diagnózy. No potvrdenie diagnózy môže trvať niekoľko testov, pretože prvý test môže byť pozitívny a druhý test negatívny.

Avšak ukončenie obmedzenej karantény a nepravdivé vyhlásenie Číny za bezpečné pre návštevníkov a obchodných cestujúcich znovu zavedie vírus na pracoviská a infikuje cudzincov, čím sa vírus rozšíri do ich domovských krajín.

Ľudské koronavírusy môžu zostať infekčné na neživých povrchoch pri izbovej teplote až 9 dní! Ukázalo sa, že veterinárne koronavírusy pretrvávajú ešte dlhšie – 28 dní. Kto bude taký hlúpy, aby veril v čokoľvek, čo čínski úradníci vyhlasujú?

Letecká preprava trvá 12 až 24 hodín, pridajte ďalších niekoľko hodín na balenie, manipuláciu a dodanie na poslednú chvíľu, čo ponecháva vírusu viac ako 6 dní na každého, kto sa dotkne tovaru, s ktorým manipuluje symptomatický dopravca.