Britská ríša a celosvetový chaos!

5. marca 2020, jankratky, Biblia budúcnosť démoni história politika pravda vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Podľa modernej verzii globálna britská ríša zanikla na konci 19. storočia alebo aspoň na konci druhej svetovej vojny. Nahradili ju dva superveľmoci – Sovietsky zväz a Spojené štáty americké – a teraz, po zániku Sovietskeho zväzu, je USA hypermocnosťou! Nebezpečnejšiu ilúziu ani nie je možné si predstaviť!

Medzi rokmi 1994 a 1997 bolo dokumentované, že ‚nová‘ Britská ríša nikdy nebola taká mocná, ani tak blízko k implementácii svojich schém globálneho chaosu a ničenia ako dnes! Táto ríša sa nesmie zamieňať so Spojeným kráľovstvom ani s britskou monarchiou ako takou. Jej modelom je model staršej benátskej oligarchie!

Ktorá fungovala a funguje ako finančný oligarchický systém rodín, nadácií a ďalších inštitúcií zameraných na zachovanie ich moci v perpetuum a zničenie všetkých systémov a síl, najmä národných štátov, ktoré stoja v ich ceste! Súhrnne tu uvádzame prehľad troch hlavných oblastí prebiehajúcej britskej cisárskej moci.

Po prvé, hospodárske a finančné úlohy zohrávajú popredné anglo-holandské finančné inštitúcie, ktoré vykonávajú úžasne podstatnú kontrolu nad fyzickými životnými potrebami, ako sú potraviny a energia. Po druhé, je tu vojenská úloha britských cisárskych síl, viditeľná aj neviditeľná, pravidelná a nepravidelná. 

Po tretie, existuje kultúrny vojenský aparát Britskej ríše, najagresívnejšia sila na zničenie ľudskej vedeckej kultúry na celom svete a je najväčšia ekonomická sila na svete a táto ríša, ktorú Briti efektívne kontrolujú, s výnimkou disidentských krajín, ktoré ju nemajú radi, predstavuje asi jednu pätinu svetovej rozlohy.

Predstavuje asi 30% svetovej populácie. Ovláda 48-50% svetového finančného obratu vrátane obratu derivátov 3,5 bilióna dolárov denne. Kontroluje väčšinu svetového medzinárodného obchodu s takzvanými strategickými kovmi, ktoré sa vyžadujú pre väčšinu priemyslu. Kontroluje väčšinu medzinárodného obchodu.

Žiadna zmienka o kultúrnom boji vedenom Britskou ríšou proti ľudskej rase by nebola úplná bez ohľadu na jej úlohu pri napredovaní hnutia za genocídu spojenú s radikálnym riadením populácie Svetového fondu pre ochranu prírody a hnutia globálneho otepľovania! Vlajku B. Russella teraz prevzal princ Filip a syn Charles.

Úplne brutálny a falošný nápad, ktorý stojí za týmto ‘environmentalizmom‘, odhalil sám Philip, kráľovský manžel kráľovnej Alžbety, ktorý v auguste 1988 pre agentúru Deutsche Press Agentur povedal, že ‚v prípade, že sa reinkarnujem, rád by som sa vrátil ako smrtiaci vírus’!