Dobrému poslucháčovi málo slov!

2. marca 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Komunikácia pravda vzdelanie zákon život zjavenie

Zaujímavé príslovie majú ľudia hovoriaci španielskym jazykom: ‘al buen oidor pocas palabras’! Inými slovami, ako hovorí titulka dnešného článku, dobrému poslucháčovi stačí málo slov. 

V súčasnosti, keď celosvetovo panuje dezinformácia, ako nikdy predtým v celej histórii ľudstva, málo slov ani dobrému poslucháčovi nestačí! Dnes sú do nekonečna znásobené tie isté informácie!

Takže je načase porozmýšľať na inšpirovanej otázke Stvoriteľa svojmu vernému sluhovi Jóbovi: ‘Ktože to zatemňuje radu (múdrosť) slovami bez poznania’? Pretože aj Jób sa stal dočasne obeťou dezinformácie!

Až na samý koniec pochopil pravdu a riadiac sa podľa nej získal od svojho Stvoriteľa viac ako dvojnásobok toho, čo stratil, ako výsledok skúšky, ktorú Diabol žiadal od Boha a ktorú On dopustil. Podobne je to aj dnes! 

Celý svet ľudstva je neustále bombardovaný dezinformáciou a preto len pravá viera ľudí, založená na ich poctivosti a ich pokore im pomôže spoznať skutočnú pravdu, podľa slov Ježiša Krista: ‘pravda vás vyslobodí’!