Nulový pacient koronavírusu v S Kórei

27. februára 2020, jankratky, budúcnosť citáty politika pravda technika veda viera vzdelanie zázraky zdravie život zjavenie

Voľne citované slová veľmi známeho komunistického vodcu Sovietského Zväzu, Stalina: ‘Žiadny pacient nula, žiadny problém’! opisujú postoj komunistickej vlády v Severnej Kórei ku súčasnému celosvetovému problému koronavírusu. 

Vonkajší svet celé týždne špekuloval o závažnosti prepuknutia koronavírusu v Severnej Kórei. A po celý čas Severná Kórea trvala na tom, že nemá problém s koronavírusmi, dokonca sa rozčúlila pri verejnej ponuke štátnej pomoci.

Čo sa týka reakcie na vírus v Severnej Kórei, každý vie, že vláda Severnej Kórey mohla jednoducho vymývať mozgy, aby uverili, že lojalita voči robotníckej strane a vodcovi Kim Jong Unovi poskytuje imunitu proti vírusu. Boli tam však šepoty.

Pred niekoľkými týždňami sa šeptalo, že jeden z prvých koronavírusových pacientov v krajine bol režimom brutálne zabitý po úteku z karantény. Popravený tradičným severokórejským spôsobom – zastrelený protilietadlovým slimákom.