Pobúrený Trump ohľadne koronavírusu!

25. februára 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

Prezident USA, Donald Trump je pobúrený, že bol jeho rozkaz nechať Američanov infikovaných koronavírusmi v karanténe na palube luxusnej výletnej lode Diamond Princess ignorovaný! Boli lietadlom dopravení späť do USA, a tak krížovo infikovali ostatných cestujúcich v lietadle! 

Ak ste stále presvedčení, že prezident Donald Trump je jednoducho paranoidný tým, že očistí svoju Národnú bezpečnostnú radu a Biely dom od zamestnancov podozrivých z toho, že ho podkopávajú, malo by vás to presvedčiť, že to vôbec nie je tak! Prezident dal zamestnancom pokyny, aby 14 Američanov nechali na palube výletnej lode!

Tí, ktorí boli nakazení koronavírusom Wuhan, mali zostať v Japonsku dovtedy, kým nebudú bez infekcie. Medzitým sa prezident a jeho pracovná skupina pre vírus minulý týždeň dozvedela, že Američania v karanténe na palube lode, ktorí ešte nie sú chorí, sa dostanú domov na dvoch prenajatých lietadlách. 

Štátne ministerstvo a najvyšší predstaviteľ amerického zdravotníctva sa nakoniec rozhodli priviesť späť 14 Američanov, ktorí boli na vírus pozitívne testovaní, a umiestniť ich do izolácie – bez toho, aby o tom prezidenta vopred informovali. Štátne ministerstvo samozrejme obhajovalo svojich vlastných zamestnancov.

Je pravdepodobné, že to urobil iba niekto, kto bol zameraný proti rozhodnutiu prezidenta, pretože a) ho nemajú radi; a b) neuvedomujú si, že vie, čo robí? Bez ohľadu na to, kto bol zodpovedný, teraz ohrozil nielen prezidentovu stratégiu, ktorá sa snaží o kontrolu vírusu, ale aj ochrániť celú krajinu pred možným nebezpečenstvom!