Je koronavírus bio-zbraň globalistov?

22. februára 2020, jankratky, Biblia citáty história politika pravda viera vzdelanie zázraky život zjavenie

Obchodné napätia, ktoré v súčasnoti prebiehajú medzi Spojenými štátmi a Čínou sú dobre známe. Konflikt sa považuje za veľký mocenský boj medzi zavedenou superveľmocou a jej rastúcim rivalom. Rozsah konfliktu siaha od obchodnej vojny po spory týkajúce sa Juhočínskeho mora a internetu 5G.

Niektorí v Rusku sa domnievajú, že toto napätie prinútilo vládu Spojených štátov amerických, aby podnikla drastické kroky na dosiahnutie svojich cieľov. Igor Nikulin, bývalý člen Komisie OSN pre biologické a chemické zbrane, tvrdí, že ho kontaktovali čínski kolegovia, ktorí sa domnievajú, že koronavírus je vyrobený človekom.

Nikulin nie je jediný pozoruhodný Rus, ktorý chrlí tieto extrémne nároky. Politici tiež využívajú príležitosť na obvinenie Ameriky. Vladimir Zhirinovsky, líder ruskej LDPR, verejne vyhlásil, že Amerika by mohla spôsobiť, že kríza oslabí čínsku ekonomickú moc a zároveň v tomto procese zarobí veľa peňazí.

Ruský premiér Michail Mishustin nariadil zatvorenie východnej hranice Ruska, aby sa zabránilo šíreniu koronavírusu z Wuhanu do krajiny. Podľa denníka Moscow Times bude do 25:00 31. januára zatvorených 16 z 25 prechodov medzi oboma krajinami. Doposiaľ neboli v Rusku hlásené žiadne prípady Wuhanského koronavírusu.