Koronavírus už exploduje mimo Čínu!

21. februára 2020, jankratky, Biblia démoni politika pravda technika viera zázraky život zjavenie

Infekcie koronavírusu, úmrtia a ohniská komunít explodujú mimo Čínu! CDC varuje cestujúcich o šírení infekcie v 6. krajinách, zatiaľ čo inflekcie prudko stúpajú v Kórei.

Pamätáte si, že keď Čína prvýkrát upustila od karantény na Wuhane a všetky hlavné médiá nám povedali, že infekcie koronavírusmi začnú klesať od 8. februára?

Teraz, takmer o dva týždne neskôr, koronavírusové infekcie explodujú mimo Čínu , pričom prípady mimo Číny presahujú 1 000 prípadov a každým dňom rastú.

V oblastiach, v ktorých dochádza k šíreniu infekcie, to podľa CDC znamená, že ľudia boli nakazení vírusom vrátane tých, ktorí si nie sú istí, ako alebo kde boli nakazení“. 

Inými slovami, všetky zdravotnícke orgány sú úplne bezradné. Medzi krajiny podľa CDC patria: 1. Japonsko. 2. Singapore. 3. Južná Kórea. 4. Taiwan. 5. Thailand. 6. Vietnam.

Japonsko sa nedávno dopustilo závažnej chyby prepustením tisícov potenciálne krížovo infikovaných cestujúcich z výletnej lode Diamond Princess do ulíc Tokia!

Teraz sa hovorí, že bude druhým Wuhanom ako ohnisko nákazy! Túto akciu Japonska už nazvali ‚globálnou samovražednou misiou’, o ktorej lekári v Japonsku varovali.

V súčasnosti je v Južnej Kórei uzamtknutých 2,4 milióna ľudí, keďže v potvrdených prípadoch došlo k rozšíreniu na viac ako 100 prípadov ochorenia.

Súčasne bolo 1,2 milióna ľudí v Iráne nahlásené do podobného stavu. Podľa povrávania je v Iráne už 20 úmrtí na koronavírus, hoci iránska vláda oficiálne uvádza iba dve.