Wuhan dostáva 40 mobilných spaľovní!

20. februára 2020, jankratky, Biblia budúcnosť citáty história pravda veda vzdelanie zázraky život zjavenie

 

Zatiaľ čo Čína sa dostala pod kritiku kvôli tvrdeniam, že hrubo manipuluje s počtom koronavírusov, čínske médiá informujú, že do Wuhanu, epicentra ohniska v Číne, ktoré oficiálne zabilo viac ako 2 000 ľudí, bolo nasadených 40 priemyselných spaľovní.

Spaľovne zvyčajne používajú na likvidáciu uhynutých zvierat. V súčasnej dobe ich používajú pre zlikvidovanie zdravotníckeho odpadu. Zdroje v správach čínskych médií vyvolali otázky, či sa používajú (alebo budú) na zneškodňovanie ľudských pozostatkov.

Spaľovne sú schopné zničiť až päť ton odpadu za deň! Jednotky majú údajne veľkosť štandardného prepravného kontajnera s veľkosťou 20 stôp a majú objem 30 metrov kubických – sú schopné rozdrviť akýkoľvek pevný odpad, spáliť ho a potom na konci ‘vyčistiť dym’.

Koronavírus, dnes známy pod menom COVID-19, oficiálne zabil viac ako 2011 ľudí a infikoval viac ako 75 000 ľudí, podľa ificiálnej správy. Ako sme už však uviedli nespočetnekrát, je veľmi pravdepodobné, že oficiálny počet bude oveľa vyšší, nielen ohľadne zomrelých ľudí, ale aj infekcií!