USA a svet pod kyber 9/11 útokom

15. februára 2020, jankratky, Biblia budúcnosť pokrok pravda viera vzdelanie zázraky zdravie život zjavenie

Kybernetický útok môže prísť bez varovania! Nie sú potrebné žiadne hromadné jednotky! Ani žiadne rakety ani útočiace lietadlá, ktoré by mohli byť zostrelené. Áno, kybernetický útok môže byť vojnovým činom!

Nemôžete ho však brániť ako akýkoľvek iný útok. V skutočnosti môže kybernetický útok pochádzať zo suterénu budovy, ktorá nie je v Šanghaji, a nebude ho možné pozorovať, kým sa nespôsobí škoda.

V máji 2018 USA CYBERCOM sa oficiálne stalo jednotným bojovým velením. Tým sa dostanú na úroveň strategického velenia, ktoré chráni Ameriku pred jadrovými útokmi a medzikontinentálnymi raketovými útokmi.

Pentagon oficiálne pokrstil novú triedu bojovníkov. Okrem vojenských uniforiem nevyzerajú takmer ako tradiční bojovníci. Namiesto toho bojujú pomocou klávesníc. Píšu kód. Nasadzujú obranný softvér. 

Chráni americké záujmy pred hackermi a štátom sponzorovanou počítačovou vojnou. A mohli by byť najdôležitejšími vojakmi národnej obrany 21. storočia. Ale to nie je nejaká vágna budúca hrozba! To sa už deje teraz!