Koronavírus ako biologická zbraň?

2. februára 2020, jankratky, budúcnosť citáty história pokrok politika pravda veda vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

V priebehu posledných niekoľkých dní informovala mainstreamová tlač rôzne teórie o pôvode koronavírusu, ktorá v súčasnosti infikovala až 70 000+ ľudí iba vo Wuhane s viac ako 250 mŕtvych v súčasnosti.

Teória, ktorá sa šíri medzi nezávislými médiami je taká, že Čína získala koronavírus prostredníctvom kanadského výskumného programu a začala ho formovať do biologickej zbrane na Virologickom ústave vo Wuhane. 

Teória, že vírus unikol z laboratória na trh s rybami vo Wunane, odkiaľ vírus údajne pochádza, je iba smiešny žart! Uznávaný epidemiológ, ktorý nedávno zistil fakt, že vírus je oveľa nákazlivejší, ako sa pôvodne predpokladalo!

Poukazuje na nezrovnalosti v genóme vírusu, čo naznačuje, že mohol byť geneticky upravený na vojnové účely ako biologická zbraň, a nielen akákoľvek zbraň! Ako zbraň toho najsmrteľnejšieho druhu zo všetkých!

Indickí vedci sú zmätení segmentami vírusovej RNA, ktoré nemajú žiadny vzťah k iným koronavírusom, ako je SARS, a MERS, namiesto toho sa zdajú byť bližšie k HIV. Vírus dokonca reaguje na liečbu pomocou liekov proti HIV!