V Číne narastajú prípady SARS!

23. januára 2020, jankratky, Biblia budúcnosť história Ježiš pravda veda viera vzdelanie zdravie život zjavenie

Čínski zdravotnícki úradníci vo Wuhane informovali o 136 nových prípadoch novo potvrdeného koronavírusu za posledné tri dni, čím sa celkový počet prípadov potenciálne smrtiaceho vírusu zvýšil na takmer 200!

Väčšina potvrdených prípadov je mierna, ale podľa správy Wuhanskej mestskej zdravotníckej služby sú hlásené najmenej tri úmrtia. SZO oznámila 139 nových potvrdených prípadov, pričom ako zdroj uviedla Čínu.

V piatok začali americkí zdravotnícki úradníci preverovať cestujúcich prichádzajúcich z Wuhanu na troch amerických letiskách: San Francisco, Los Angeles a New York. Predpokladá sa, že vírus začal vo Wuhane. 

Patrí do tej istej rodiny koronavírusov, ktorá zahŕňa bežné prechladnutie a závažný akútny respiračný syndróm (SARS). SARS zabila takmer 800 ľudí vo  svete počas vypuknutia choroby pred 17 rokmi. Začalo sa to v Číne.

Zarátajme do toho iné infekcie, ktoré sa možno dnes rozšírujú a majú nebezpečný potenciál narásť do pandémií, spolu s narástajúcimi finančnými problémamy vidíme splňajúce sa Kristovo proroctvo!