Britská ríša proti Americkej Republike!

3. januára 2020, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história politika pravda viera vzdelanie zákon život zjavenie

V priebehu histórie posledných 500 rokov dominoval pokračujúci konflikt medzi silami tyranie a ľudským bojom za slobodu. Po viac ako tisícročí po páde Rímskej ríše v Európe dominoval bestiálny feudálny systém, presadzovaný rímskokatolíckou cirkvou, ktorý zotročil drvivú väčšinu obyvateľstva vo večnej chudobe a ignorancii. 

Renesancia však začala túto nešťastnú situáciu meniť čo znamenalo nakoniec politické vyjadrenie suverénnych národných štátov. Novým rozvíjajúcim sa krajinám však, samozrejme, stále dominovala feudalistická oligarchia. Až pri kolonizácii Nového sveta sa predstavila príležitosť vytvoriť nový národ!

Slobodný národ s oceánom medzi ním a tyraniou európskych monarchií. Po osamostatnení amerických kolónií sa vytvoril prvý suverénny národ v novom svete, začali sa objavovať dva konkurenčné systémy politickej ekonomiky – Britský systém oligarchie založený na finančnej celosvetovej kontrole a Americký systém. 

Tieto dva protichodné, antagonistické systémy politickej ekonómie sú to, čo v proroctve symbolizuje železo a hlina a králi severu a juhu vedúci až do konca. Čo teda prinesie blízka budúcnosť? Finančná oligarchia je odhodlaná použiť padajúci dolár na dokončenie – raz a navždy – americkej republiky!

A systému národných štátov na celom svete! V opačnom prípade riskujú, že Spojené štáty a iné suverénne krajiny (Rusko, India a Čína) sa môžu zjednotiť v spoločnom záujme sebazáchovy a konať proti záujmom finančnej oligarchie, ktorá sa snaží zbankrotovať celý globálny finančný systém!