Trump a vigorózne snahy Britskej ríše!

29. decembra 2019, jankratky, Biblia Boh história Kráľovstvo politika pravda vzdelanie život zjavenie

Keby neexistovalo strategické partnerstvo na prežitie medzi Ruskom, Čínou a asi 153 národmi, ktoré by skočili na palubu tejto novej paradigmy, Trump by sa nedostal k moci a nacionalizmus by nemal schopnosť vystúpiť na povrch v žiadnom zo štátov západnej aliancie NATO.

Sionistické skupiny nie sú príčinné, ale reaktívne a prispôsobujúce sa širšiemu rámcu BRI, ktorý sa s najväčšou pravdepodobnosťou stane globálnym ako jediná realizovateľná alternatíva, keď sa bankový systém zrúti pod časovou bombou s derivátmi 1,5 miliárd dolárov!

Preto Britská ríša vynaložila všetky svoje úsilia a zdroje na jeho obžalobu. Nie je to preto, že sa boja Trumpa ako takého, ale skôr jeho ochoty prispôsobiť sa k novým antetropickým pravidlám hry, ktoré stanovuje Rusko a Čína a aspoň 153 iných štátov a krajín sveta!

Ak táto adaptácia nebude sabotovaná, potom takí oligarchovia a elita sveta, ktorí sa považujú za oprávnených majstrov celého sveta, vedia, že lepšia historická povaha Ústavnej Ameriky, o ktorej sa predpokladá, že bola zabitá, s JFK, MLK a RFK, sa môže ešte zakrátko prebudiť.