Založ si blog

Jednoducho sa nedokážu zbaviť Boha!

 

Veda sa považuje za Vysvetľovateľa všetkého fyzického vo svete! To znamená, všetky pozorovateľné javy vo vesmíre, a vesmír je to, čo je nejakým spôsobom zistiteľné a merateľné.

Pre istotu je ľahké pochopiť, prečo ľudia prijímajú vedu ako Vykladača. Veda nám otvára tajomstvá vesmíru ako nikdy predtým! Tajomstvá, ktoré boli neprístupné pre tých, ktorí prišli predtým.

V poslednej dobe sa vedecká komunita zaoberala zjavným objavom predtým neznámej subatomickej častice nazvanej ‘Božská častica’. Predpokladajú o nej veľmi zaujímavú vlastnosť!

Predpokladajú, že Božská častica vlastní a zároveň udeľuje hmotu iným subatomickým prvkom! Božia častica je zrejme konečná ‘M’ (hmotnosť) v Einsteinovej slávnej E = mc2 rovnici.

Aj keď tí, ktorí to môžu nazvať týmto výrazom s mrknutím, zdá sa, že bez ohľadu na to, ako sa snažia uhasiť Božiu predstavu, stále sa vracia späť do nášho vedomia. Boh z ich života jednoducho neodíde!

Vladimír Putin – znovu za prezidenta RF!

18.03.2024

Viac ako 87% voličov dalo svoju dôveru do rúk Vladimíra Putina. A môžeme to hodnotiť sprava, aj zľava, aj zhora aj zdola. Je to jednoznačné víťazstvo! Ruský prezident Vladimir Putin sa v noci na pondelok poďakoval voličom za podporu v prezidentských voľbách. Podporu občanov považuje za vyjadrenie dôvery: „Nezáleží na tom, ako veľmi nás chcú zastrašiť, [...]

Francúzsky Macron to ale urobil znova!

17.03.2024

Niekoľko týždňov odmietal každú príležitosť vrátiť sa ku svojej výzve dať čižmy NATO na Ukrajinu. Lenže vo včerajšom rozhovore na televíznych kanáloch France 2, a tiež i na TF1 opäť odmietol vylúčiť možnosť rozmiestnenia NATO vojsk na Ukrajine! A zopakoval, že Francúzsko je už pripravené urobiť akékoľvek rozhodnutia potrebné na zabránenie víťazstvu [...]

Kremeľ reaguje na klamstvá o Putinovi!

16.03.2024

Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov považoval komentár tlačovej tajomníčky Bieleho Domu, že ruská jadrová rétorika bola počas tohto konfliktu bezohľadná, ale i nezodpovedná, za absolútne úmyselné prekrúcanie slov prezidenta Putina! V. Putin zdôraznil, že ruská jadrová politika sa nezmenila, že by sa použili, ak by bola v stávke existencia ruského národa a tak dal Bidenovi [...]

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

Štefan Harabin, ta3

VIDEO: Prezidentský kandidát Štefan Harabin. Rusko nepovažuje za agresora, chce neutralitu Slovenska

19.03.2024 07:00

O post prezidenta Slovenskej republiky vo voľbách v roku 2024 sa uchádza 10 ľudí.

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15, aktualizované: 09:39

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,377
Celková čítanosť: 3799519x
Priemerná čítanosť článkov: 2759x

Autor blogu

Kategórie