Jednoducho sa nedokážu zbaviť Boha!

9. decembra 2019, jankratky, Biblia Boh citáty história pokrok pravda veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

 

Veda sa považuje za Vysvetľovateľa všetkého fyzického vo svete! To znamená, všetky pozorovateľné javy vo vesmíre, a vesmír je to, čo je nejakým spôsobom zistiteľné a merateľné.

Pre istotu je ľahké pochopiť, prečo ľudia prijímajú vedu ako Vykladača. Veda nám otvára tajomstvá vesmíru ako nikdy predtým! Tajomstvá, ktoré boli neprístupné pre tých, ktorí prišli predtým.

V poslednej dobe sa vedecká komunita zaoberala zjavným objavom predtým neznámej subatomickej častice nazvanej ‘Božská častica’. Predpokladajú o nej veľmi zaujímavú vlastnosť!

Predpokladajú, že Božská častica vlastní a zároveň udeľuje hmotu iným subatomickým prvkom! Božia častica je zrejme konečná ‘M’ (hmotnosť) v Einsteinovej slávnej E = mc2 rovnici.

Aj keď tí, ktorí to môžu nazvať týmto výrazom s mrknutím, zdá sa, že bez ohľadu na to, ako sa snažia uhasiť Božiu predstavu, stále sa vracia späť do nášho vedomia. Boh z ich života jednoducho neodíde!