Skutočný dôvod obvinenia Trumpa!

16. novembra 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história Ježiš politika pravda vzdelanie život zjavenie

Vo štvrtok svet mal možnosť pozorovať šarádu nehanebnej obžaloby, ktorá sa stala v stredu v Snemovni reprezentantov USA. Nebolo zdôraznené to, čo prešlo najviac za nepovšimnuté, ako jeho najvýznamnejšia udalosť dvoch byrokratov ministerstva zahraničia – Kenta a Taylora, infikovaných britským cisárskym pohľadom na svet!

Bránili tento názor ako ústredný bod celého povojnového poriadku vedúceho k NWO. Že hanebne obvinili svojho vodcu a vykreslili prezidenta Spojených štátov ako drzú neinformovanú postavu, ktorá zvrhla tento slávny britský poriadok iba pre určitý osobný zisk. Demokrati sa skoro prepadli chválenim tohto dedičstva!

Doteraz prebiehajúci proces v Parlamente bude zmarený spôsobmi, ktoré zatiaľ nie sú uvedené. Čaká nás viac prekvapení, pretože sme svedkami vnútorného puču, pričom britskí a ich spravodajskí komunisti v Spojenom kráľovstve boli odhodlaní tohto prezidenta poraziť vojnou zvnútra administratívy.

A najväčším potenciálnym prekvapením je niečo, čomu nerozumejú ani republikánski, ani demokratickí partizáni – dynamika vo fyzickej ekonomike sveta, ktorá sa zdá, že sa blíži k iným hraničným podmienkam, aspoň ako to vníma Bank of England’s Mark Carney, a iní, ktorí navrhujú diktatúru bankárov zvládnuť nadchádzajúci nový kolaps.

Okrem iného celkom zanedbali a nevzali na vedomie zrejmý bod, že vykonávanie politiky načrtnutej byrokratmi Kentom a Taylorom, ukrajinské členstvo v NATO je tým jedným z najjemnejších spúšťačov pre celosvetovú jadrovú vojnu, ktorá by nás všetkých mohla zničiť (ak by tieto dni neboli skrátené – Ježiš)!