Globálny dlh je dnes $188 biliónov!

10. novembra 2019, jankratky, budúcnosť politika pravda technika vzdelanie zákon zdravie život zjavenie

 

Svet má teraz zadlženosť vo výške 188 biliónov dolárov a toto číslo každý rok rýchlo rastie! Je to forma zotročenia, ktorá je hlboko zákerná, pretože väčšina ľudí žijúcich na tejto planéte ani nechápe, ako systém funguje, a aj keby tak urobili, väčšina z nich by nemala absolútne žiadnu nádej, že by sa z toho dostala, vrátane svojich synov, a to neprestajne!

Dlžník je zamestnancom (otrokom, podľa inšpirovaných slov izraelského kráľa Šalamúna v jeho knihe Príslovia) veriteľa a globálny finančný systém je navrhnutý tak, aby priviedol čo najväčšie bohatstvo k najvyšším 0,1%. Samozrejme, v celej ľudskej histórii vždy existovalo otroctvo a hlavnou motiváciou mať otrokov je získať ekonomický úžitok z zotročených.

A hoci väčšina z nás sa dnes nepovažuje za otrokov, pravdou je, že globálna elita od nás všetkých ťaží viac bohatstva ako kedykoľvek predtým. Toľko z našej práce ich zbohatne, ale väčšina ľudí si ani neuvedomuje, čo sa deje. Ak máte kreditnú kartu a každý mesiac dávate iba malé platby, ľahko zaplatite dvojnásobok sumy peňazí, ktorú ste si pôvodne požičali!

Kam teda idú všetky tie peniaze? Samozrejme, ide o finančnú inštitúciu, z ktorej ste dostali svoju kreditnú kartu, a táto finančná inštitúcia je zase vo vlastníctve globálnej elity. V podstate ste sa dobrovoľne stali otrokom cez kreditnú kartu, a splátky, ktoré si vyžaduje,  spolu s úrokmi nakoniec obohatila ostatných. To isté sa deje všetkým národom!

Medzitým tí, ktorí držia náš dlh, stále žijú na vysokej nohe a smejú sa cestou do banky! Tí v konečnom dôsledku zakrátko zotročia celú obývanú zem ako ôsmy kráľ z knihy Zjavenie, vo forme OSN! Ale existuje nádej! Zakrátko sa stane realitou motto z Francúzskej revolúcie: boli to najhoršie časy a boli to nejlepšie časy!