Ako vedcov inšpirovali pavúky!

3. novembra 2019, jankratky, Biblia budúcnosť citáty história pokrok pravda technika večnosť veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

 

Stvoriteľ vesmíru a všetkého života v ňom inšpiroval verne mu oddaných veriacich, aby napísali Knihu-kníh alebo Bibliu, v ktorej informuje ľudstvo o jeho večnom predsavzatí! Na konci šiesteho časového obdobia, v ktorom pripravoval našu planétu Zem na obývanie ľuďmi povedal tieto pre ľustvo veľmi významné inšpirované slová:

‘A Boh videl všetko, čo urobil, a bolo to veľmi dobré. A bol večer a bolo ráno, šiesty deň’! Do akej miery bolo všetko, čo Stvoriteľ urobil pre večné dobro svojich pozemských detí ‘veľmi dobré’? Z hľadiska dokonalého a Všemohúceho Boha-Stvoriteľa všetko bolo dokonalé, perfektné z každého hľadiska!

Pretože ľudia boli stvorení na jeho obraz alebo so schopnosťou morálne žiť a vzdelávať sa zo stvorenia ich nebeského Otca, samo stvorenie je samo osebe zdrojom inšpirácie a vzdelania pre nich! A počas tisícročí ľudia boli a stále sú inšpirovaní! Nielen umelci ako spisovatelia, maliari, sochári a konštruktéri, ake aj vedci!

Jeden z takých príkladov uvedený v časopise Pravda z dňa 02.11.2019 pod titulkou ‘Vedcov inšpirovali pri zaceľovaní rán pavúky’ hovorí: ‘Príkladom z prírody, konkrétne spôsobom, ako pavúky vylučujú „lepidlo“ na chytenie koristi v daždi, sa vedci inšpirovali pri vytvorení obojstrannej pásky na spojenie tkaniva po operáciách’!

https://vat.pravda.sk/clovek/clanok/531284-vedcov-inspirovali-pri-zacelovani-ran-pavuky/