Špeciálne vojenské operačné sily SR

27. októbra 2019, jankratky, Biblia citáty politika pravda zákon život

 

Koľko vecí existuje v živote každej krajiny, v ktorých jej občania nemajú nielenže možnosť hlasovania, ale o ktorých sa dozvedia až potom, keď sa vec plne uskutočnila? Aj napriek tomu, sú ako jej občania povinní tieto rozhodnutia podporovať finančne! Zoberme si len jeden posledný príklad, ktorý do značnej miery bude mať hlboký vplyv na každého ončana krajiny SR.

Ministri obrany Chorvátska, Maďarska, Slovenska a Slovinska podpísali Memorandum o porozumení, ktorým sa zriaďuje velenie komponentu pre zložku regionálnych špeciálnych operácií (R-SOCC). Stalo sa to v Piatok 25. Októbra 2019. Mnohonárodné velenie pod vedením Maďarska zvýši schopnosť týchto štyroch krajín účinne zamestnávať svoje špeciálne vojenské sily.

Zástupca generálneho tajomníka NATO Mircea Geoana na slávnostnom podpise zdôraznil význam tejto iniciatívy následovnými slovami: ‘Keďže špeciálne vojenské operačné sily predstavujú vysoko všestranný nástroj v modernom konflikte, tento slávnostný podpis je dôležitým krokom k posilneniu špeciálnych síl v regióne a zvýšeniu spolupráce a interoperability v rámci Aliancie’!

Zamyslíme sa nakrátko nad životom nielen občanov jednej krajiny, ale všetkých ľudí na tejto planéte Zem! Kto vlastne kontroluje ich životy a spôsob, akým sa môžu prakticky podieľať na jeho chode v prospech celého ľudstva? A kde je dnes hlavné mesto tejto v skutočnosti tajomnej Entity, ktorá pod rúškom ‘dobrodinca’ vedie celú planétu k dokonalému zničeniu?