Skutočný dôvod vzrastu ateizmu!

22. októbra 2019, jankratky, Biblia Boh démoni história pravda vzdelanie zákon život zjavenie

 

Svet je plný lží a klamárov. A niet divu, pretože v súčasnosti predsedajúci vládca a boh tohto sveta nie je nič iné ako Satan Diabol – podvodník a otec klamstva podľa Ježiša. Rozsah Satanovho vplyvu je možné odhadnúť tým, keď sa vezme do úvahy, že v 12. kapitole Zjavenia sa uvádza, že Diabol klame celú obývanú zem. Inými slovami, Satan klame celý svet!

Práca vedúceho démona je, žiaľ, oveľa ľahšia, pretože ľudia – väčšina ľudí – radšej veria lži. Je to zrejmé mnohými spôsobmi. Jeden jednoduchý príklad: Rodičia svojim deťom bežne klamú tým, že ich podvádzajú vo viere, že Dedo Mráz a Veľkonočný zajačik sú skutoční. Možno malá vec, zrejme do istej miery nevinná, ale nie sú také lži podvedomé, aby dieťa akceptovalo klamstvo a podvod ako normálne?

Ale to je len začiatok! Veľké Lži sú inštitucionalizované. Zvážte: Len čo deti vstúpia do školy, budú podrobené zákerným lžiam evolúcie a ateizmu. A ak dostanú nejaké náboženské ‘vzdelanie’, bez ohľadu na to, aké náboženstvo je zapojené, je isté, že sú naočkovaní celou škálou klamstiev. Prakticky univerzálnou lžou je podvod nesmrteľnej duše, žijúcej večne po smrti.

Ale pretože klamstvá pochádzajú z rešpektovaných zdrojov autority, väčšina ľudí nemá prostriedky samy o sebe, aby zistili a potom odolali tomu, čomu veria!