Svetová koordinácia v čase nacionalizmu!

20. októbra 2019, jankratky, budúcnosť história pokrok politika pravda vzdelanie zákon život zjavenie

 

Budúca recesia sa bude totálne líšiť od tých, ktoré postihli svet za posledných 100 rokov! Dnes by sme sa mali pozrieť na bod, ktorý by sa mohol zdať kontroverzný, ale dlžíme si poznať pravdu za každú cenu, pre naše dobro!

V súčasnosti je na svete dosť dlhov s nulovými alebo negatívnymi sadzbami na vyliečenie mnohých ťažkostí globálnej ekonomiky a na umožnenie obdobia rastu, spolupráce, technologického rozvoja, zvýšenej produktivity a významného bohatstva.

Vlády si kúpili veľa času a za veľmi nízke náklady. Bolo by najväčšou katastrófou, ak by držitelia dlhu – naše príslušné vlády – nemohli nájsť spôsob, ako využiť tento prístup k úverom a minúť ho spôsobom, ktorý vytvorí pozitívny výsledok.

Žijeme vo svete veľmi vysokých dlhov, ktoré majú vlády! Ak politici nebudú schopní múdro ovládať kapitál v oblasti federálnych programov, prudko stúpnu úrokové sadzby pre štátny dlh. Potom začne najstrašnejší a najbolestivejší kolaps v histórii!

Nikto nezostane nezranený. Toto bude do značnej miery určené schopnosťou najvyšších tvorcov politiky, nielen na globálnej úrovni, ale aj v každej krajine spolupracovať a koordinovať úsilie, čo sa dnes nevidí a niet dôvodov, aby sa to zmenilo!