Podlé znásilnenie celého ľudstva!

13. augusta 2019, jankratky, Biblia citáty démoni Komunikácia pravda Reč viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život

 

Presne tak, ako pedofili zákerne číhajú na príležitosť zneužiť nevinné maloleté deti, takým istým spôsobom Satan (Boží odporca) a Diabol (luhár) si vyhľadal vhodnú príležitosť na to, aby najmladšiu a najneskúsenejšiu osobu celého vesmíru zviedol, zlákal, oklamal a podviedol, aby neuposlúchla zákaz Stvoriteľa nejesť zo zákazaného stromu a takým spôsobom sa nielen previnila vzburou a krádežou voči svojmu Stvoriteľovi, nebeskému Otcovi, ale spôsobila, že aj Adam sa rozhodol urobiť to isté! 

Ako to urobil? Keďže nebeskí anjeli sú duchovné neviditeľné tvory, spoza hada na zakázanom strome jej dal ľstivú otázku: ‘Naozaj Boh povedal, že nebudete jesť z každého stromu záhrady’? A teraz si prdstavme mentálne rozpoloženie Evy! Až doteraz ju nikto neoklamal a od Adama vedela, že zvieratá nemajú schopnosť ľudskej reči, o čom sa už aj sama presvedčila. A tu zrazu jej dáva otázku had práve zo zakázaného stromu, okolo ktorého sa náhodou prechádzala!

Keď bola sama! Odpovedala, že zo všetkých stromov môžu jesť, len z toho jediného nie, lebo v prípade, že neuposlúchnu a z neho zjedia, zomrú. Inými slovami, že ich život skončí, ako životy niektorých zvierat, ktoré sa už v jej čase dožívali ich normálneho priemerného veku, ako napríklad psíčkovia, ktorí žijú v priemeru asi tak 15-20 rokov. Potom, ako z ovocia zjedla a aj Adam ju nasledoval, len vtedy si uvedomila, že bola oklamaná a tak sa snažila ospravedlniť svojmu nebeskému Otcovi…