Začiatok ôsmeho kráľa zo Zjavenia?

29. júla 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť politika pravda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

 

Na nedávnej schôdze Pápežskej Akadémie Pápež Francis podporil ideu zmenšujúcej sa národnej zvrchovanosti, ale zväčšujúcej sa globálnej jednoty. On zdôraznil, že posún ku globálnej spoločnosti je potrebný, aby sa efektívne dalo zabrániť globálnemu otepľovaniu a iným svetovým hrozbám. Doslova povedal:

‘Keď nadnárodné spoločné dobro sa jasne identifikuje, potom je treba získať špeciálnu legálne dohovorenú autoritu schopnú umožniť potrebné zmeny. Pevne veríme, že je to potrebné na zvládnutie veľkých momentálnych úloh čo sa týka podnebia, otroctva a mieru’!

Okrem toho zdôraznil, že ‘nacionalizmus sa dá ľahko zvrtnúť na myslenie, ktoré odporuje imigrácii’! Takže akokoľvek sa to prezentuje národnostiam a jednotlivým štátom nielen v európe, ale aj v celom svete, biblická pravda zaznamenaná v poslednej knihe Biblie – Zjavenie, o ôsmom kráľovi, sa zakrátko stane skutočnosťou:

‘A núti všetkých ľudí…dať im znak na pravicu alebo na čelo a aby nemohol nikto kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak, meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je múdrosť: Kto je rozumný, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka; a jeho číslo je šesťstošesťdesiatšesť’!