Tajomstvo záhadného čísla 666!

2. júla 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť citáty história pravda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

 

Citácia z knihy Zjavenie:

‘A bolo mu dané (divému zvieraťu-kráľom sveta, alebo všetkým svetovým veľmociam, ktoré dostanú moc na krátky čas), aby dalo dych obrazu divého zvieraťa, aby obraz divého zvieraťa hovoril a aby spôsobil aj zabíjanie všetkých, ktorí by neuctievali obraz divého zvieraťa. A núti všetkých ľudí, malých i veľkých, bohatých…

…i chudobných, slobodných i otrokov, dať im znak na pravicu alebo na čelo a aby nemohol nikto kupovať ani predávať, len ten, kto má tento znak, meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je múdrosť: Kto je rozumný, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka; a jeho číslo je šesťstošesťdesiatšesť!’!

Vysvetlenie záhadného čísla:

Na pochopenie významu tajomného čísla 666 z poslednej biblickej knihy Zjavenie nám pomôže kniha Božieho proroka Daniela, kde sa spomína, okrem iného, aj zlatý obraz kráľa Nabuchodonozora, ktorý ho dal postaviť na nížine Dúra v babylonskej správnej oblasti. Tento zlatý obraz mal 60 lakťov výšku a 6 lakťov šírku. 

Keďže číslo 666 je číslo človeka, vzťahuje sa na ‘človeka’, Nabuchodonozora, a znamená rozhodujúcu situáciu, kde pod hrozbou smrti sa vyžaduje od každej osoby, aby takto uctievala obraz, čo je predobrazom situácie, ktorú opisuje kniha Zjavenie, aby všetci ľudia v budúcnosti uctievali poslednú ôsmu svetovú veľmoc – OSN!