Pripúšťa Biblia 3. Svetovú Vojnu?

8. júna 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť démoni politika pravda technika veda vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

 

Viditeľne situácia na celom svete je veľmi hrozivá a narásta neustále každým dňom! Syria je len jeden potenciálny bod vzplanutia pre 3. svetovú vojnu. Ilegálny Anglicko-Americky vojnový stroj vytvára mnohé provokácie po celom svete.

Ukrajina, Južné čínske more, Korea a rôzne teroristické skupiny ako ISIS a Al-Kajda, ktoré sú financované národmi, ktoré sa tvária, akoby bojovali proti nim! Dnešná svetová situácia prišla ku krízovému bodu!

Hlavne medzi nukleárnymi mocnosťami! Aj keď väčšina ľudstva neverí, že svet sa blíži ku 3. svetovej vojne, vrátane svedkov Jehovových, je potrebné sa bližšie pozrieť a pozorne preskúmať inšpirované slová samého Ježiša Krista napísané jeho apoštolom Matúšom:

‘Lebo vtedy bude veľké súženie, aké nebolo od začiatku sveta až dosiaľ, áno, aké nikdy viac nebude. Naozaj, keby neboli tie dni skrátené, nezachránilo by sa žiadne telo; ale kvôli vyvoleným budú tie dni skrátené’!