Z čoho bol Stvoriteľ obvinený!

27. mája 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť démoni pravda večnosť viera zákon zázraky život

 

‘Naozaj Boh povedal, že nebudete jesť z každého stromu záhrady?…určite nezomriete. Boh totiž vie, že v ten deň, keď z neho zjete, celkom istotne sa vám otvoria oči a celkom istotne budete ako Boh a budete poznať dobré a zlé’! Podľa Stvoriteľovho, ale aj nášho najväčšieho nepriateľa, Satana Diabla, Boh nedôveroval svojmu stvoreniu nielenže ani na nebi voči svojim nebeským anjelom, ale ani na Zemi voči svojim pozemským synom! 

A z hľadiska prvého ľudského páru Adama a Evy spolu s Diablom, mohlo sa zdať, že je tomu tak! Lenže v priamom protiklade takejto veľkej lži, Stvoriteľ sa rozhodol z neporovnateľnej lásky dať neporovnateľný a nepochopiteľne veľký dar stať sa ako On, svojmu jednosplodenému synovi a aj niektorým z Adamových potomkov! Viditeľne jeho žalobca nemal ani najmenšiu potuchu o veľkosti lásky Stvoriteľa voči svojmu stvoreniu!  

‘Ale Boh, ktorý je bohatý v milosrdenstve, pre svoju veľkú lásku, ktorou nás miloval, oživil nás spolu s Kristom, i keď sme boli mŕtvi v priestupkoch, spoločne nás vzkriesil a spoločne nás posadil v nebeských miestach v spojení s Kristom Ježišom, aby sa v prichádzajúcich systémoch vecí ukázalo všetko prevyšujúce bohatstvo jeho nezaslúženej láskavosti v jeho láskavosti k nám v spojení s Kristom Ježišom’.