Vzkriesenie Ježiša Krista nás poučuje…

20. apríla 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Ježiš Kráľovstvo Meditácia pravda večnosť viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

 

…o niekoľkých iných skutočností života ľudstva do budúcnosti a vzkriesení mŕtvych k životu. Je nielen dôkazom toho, že Stvoriteľ ľudstva je Všemohúci Boh, ale aj o tom, o akom vzkriesení nás Biblia učí! Neučí nás napríklad, že existuje posmrtný život, o akom učia nespočetné náboženstvá v rôznych kultúrach ľudstva!

Lebo potom by nebola potreba vzkriesenia z mŕtvych! Ježiš Kristus počas svojho života na Zemi sám vzkriesil k životu tri osoby. Prečo len tri? Pretože tieto jeho tri vzkriesenia zahŕňujú všetky formy vzkriesenia, ktoré on ako už oslávený nebeský, nesmrteľný a večný kráľ už urobil a ešte urobí!

Jeho vzkriesenie syna vdovy na ceste k cintorínu predstavuje duchovné oživenie tých z neveriaceho ľudstva z nevedomosti, aj keď títo veriaci v konečnom dôsledku stárnutia po čase umrú pred príchodom jeho tisícročnej vlády. Vzkriesenie Lazara je dôkazom ale iného vzkriesenia k životu miliárd ľudí, ktorí zomreli od Ábela až dodnes!

Je to vzkriesenie všetkých, ktorí v minulosti zomreli ako dôsledok zdedeného hriechu od Adama! Tí budú počas Kristovej vlády vzkriesení s nádejou na večný život na rajskej Zemi pod podmienkou, že budú žiť v súlade so zákonmi života. A potom tu máme tretie Kristove vzkriesenie k životu, ale teraz k nebeskému!

Je to privátne vzkriesenie mladej dievčiny, ale za prítomnosti len jej rodičov a blízkych príbuzných v dome dievčiny a jej rodičov! Je to vzkriesenie, ktoré reprezentuje iba vzkriesenie 144, 000 pomazaných bratov Ježiša Krista a duchovných synov Stvoriteľa k nebeskému večnému životu.