Ako dlho už trvá celosvetová infovojna?

10. apríla 2019, jankratky, Biblia história Meditácia pokrok pravda vzdelanie život zjavenie

 

Infovojna ne tejto planéte Zem začala už v záhrade Edén! vyvolal ju jeden z Božích nebeských anjelov obvinením Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom, to jest na Zemi a vo vesmíre! Stvoriteľ zdvihol hodenú rukavicu a prijal celovesmírnu vojnu vyhlásenú mu jedným z jeho nebeských synov, ktorý sa týmto činom svojvoľne stal Satanom (odporcom) a Diablom (ohováračom) slovami:

‘A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje semeno a jej semeno. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu rozmliaždiš pätu’! Toto prvé biblické proroctvo tvorí zároveň tému celej Biblie! Symbolické žena tu reprezentuje Božiu nebeskú organizáciu verných anjelov a jej ‘semeno’ bolo zjavené príchodom jej hlavnej časti – Božieho prvorodeného a jednosplodeného syna, Ježiša Krista.

‘Semenom’ Satana Diabla sú padlí anjeli-démoni a všetci ľudia na Zemi, ktorí sú na jeho strane vedomky alebo nevedomky, prenasledujúci verných ľudí všetkymi možnými prostriedkami! V tejto celosvetovej infovojne je boj zla proti dobru a falošnej informácie proti pravdivej. Falošná informácia, ktorá klame ľudstvo ohľadne života a jeho zmyslu okráda ľudstvo o jeho jedinú nádej!

Pravdivá informácia Boha Pravdy, čiže pravda Stvoriteľa je predovšetkým obsiahnutá v Božích inšpirovaných Svätých Písmach a ponúkaná ľudstvu Božími vernými uctievateľmi a učeníkmi Božieho syna. Ale výsledok tejto celosvetovej infovojny už bol vyhásený na samom začiatku! Teraz len záleží koľko z ľudí žijúcich až dodnes prejaví vieru a získa večný život, ktorý pre nich stratil ich prvý otec Adam!