Zahmlievanie pravdy filozofiou ľudí!

4. apríla 2019, jankratky, Biblia Boh démoni filozofia história Meditácia politika veda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

 

Okrem svätých tajomstiev života, ako napríklad jeho zmysel a cieľ a prečo Stvoriteľ dopustil zlo až dodnes, okrem iných, existujú v súčasnom svete ´tajomstvá´ umele vytvorené na to, aby obalamutili ľudí a pripravili ich o nádej večného života na rajskej Zemi!

Zoberme si ako príklad tieto inšpirované slová napísané Božím prorokom Mojžišom: ´Boh dal, aby vyrástol zo zeme každý strom žiadúci na pohľad a dobrý na jedenie a aj strom života uprostred záhrady a strom poznania dobrého a zlého´. Dva stromy okrem veľa ovocných stromov!

Znamenal ´strom poznania dobrého a zlého´, že ak ľudia budú z neho jesť tak získajú nejakým zázračným spôsobom nové poznanie o tom, čo je dobré a čo je zlé pre nich a pre ich budúce potomstvo? Taká myšlienka mohla vzniknúť len v mysli naničhodnej osoby, ktorá chcela oklamať ľudí!

A zároveň chcela z Boha urobiť luhára a sebeckého utláčajúceho diktátora, ktorého dôvodom na stvorenie ľudí (ale aj všetkých anjelov na nebi) bolo nenormálne sa tešiť z mizerného, nič neznamenajúceho života ľudí, ktorých nebeský Stvoriteľ chcel utláčať a zotročovať!

Aké falošné, ľstivé, podlé a kriminálne obvinenia toho, kto im dal život, najprv na nebesiach v jeho osobnej prítomnosti so všetkou slávou, ktorá mu patrí a potom na planéte Zem (ktorú mimochodom počas šiestich sedem tisícových ´dní´ pripravil na obývanie ľudstvom) na ich večné potešenie?!