Prehliadajú sa Tie Najväčšie Voľby!

27. marca 2019, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Kráľovstvo politika pravda viera vzdelanie zákon zázraky život zjavenie

 

Akoby náročky po celom svete sa dnes množia voľby v každej krajine na každé miesto moci a autority za peniaze tých, ktorí budú nielen na voľby, ale aj na zvolených po celý život doplácať! Je to len jedna z nespočetných negatívnych vecí, ktoré na ľudí čakali pred tým, ako sa osamostatnili od svojho Stvoriteľa!

Aj teraz, zatiaľ čo sa utrácajú peniaze na celkom zbytočné nepodstatné voľby ľudí, ktorí v neustále sa zhoršujúcich podmienkach ľudstva nezmenia nič, sa prehliadajú Voľby do nebeského Kráľovstva, ktoré jediné je schopné napraviť všetko na Zemi! Vrátane odstránenia ľudskej nedokonalosti a konečne aj zániku smrti človeka!

Ale akonáhle sa Voľby do nebeskej Vlády skončia, začne súženie ľudstva s vôbec nikým neočakávané zničenie celosvetového falošného náboženstva! Aj napriek tomu, že vykorisťovalo ľudstvo a zavádzalo ho v tých najdôležitejších otázkach života, budú sa mnohí lamentovať a žialiť! Aj tí najpobožnejší zabudli na slová Krista:

„Zostaňte bdelí, lebo nepoznáte deň ani hodinu a vyhýbajte sa veciam, ktoré odvádzajú pozornosť“! Aké veci dokážu odviesť našu pozornosť okrem volieb ľudí? Nadmerná a pochybná zábava. Duchovnú ospalosť a túžba po hmotných veciach, ktoré nutne nepotrebujeme. Iní dovolia, aby ich srdce bolo preťažené životnými starosťami!

Boží a náš najväčší Nepriateľ si nepraje viac, len aby sa mu podarilo dostať celé ľudstvo do stavu podobnému sneniu a k honbe za mnohými svetskými rozmarmi! Preto musíme bojovať o to, aby sme zostali duchovne bdelí a triezví a rozlíšili, ktoré sú tie najdôležitejšie Voľby schopné skutočnej zmeny v osobnom i rodinnom živote!