Keď Zem bude naplnená poznaním …

11. marca 2019, jankratky, Biblia Boh história Ježiš Komunikácia pravda Reč zázraky život zjavenie

 

Slová v úvode článku sú z proroctva Izaiáša, ktorý svoju knihu napísal niekedy v ôsmom storočí pred našim letopočtom. Medzi iným tam píše v súvislosti s úvodom:

‘Nebudú nijako škodiť ani pôsobiť skazu na celom mojom svätom vrchu; pretože zem bude istotne naplnená poznaním o Stvoriteľovi tak, ako vody pokrývajú samotné more’.

Proroctvo sa vzťahuje najprv na situáciu duchovnú učeníkov Ježiša od prvého storočia nášho letopočtu až do času keď Ježiš preberie plne vládu nad celou zemou.

Potom sa aplikácia toho istého princípu splní počas tisícročnej vlády Krista nad celou Zemou. Výraz ‘zem bude naplnená poznaním’ sa vzťahuje len na ľudstvo! Prečo to hovoríme?

Pretože zvieratá sa nemôžu učiť o Stvotireľovi! Keď kresťania získajú pravé poznanie a príjmu ho do vlastných životov, budú sa riadiť zákonmi a princípmi Stvoriteľa.

Potom to bude mať kladný vplyv na Zem a jej prírodu v každom ohľade! Aj medziľudské vzťahy nadobudnú mierové a pokojné správanie a vzťahy, založené na zákone Lásky, na zákone Kristovom!