6 000 ročná kolonizácia mimozemšťanmi!

1. februára 2019, jankratky, Biblia Boh citáty história Ježiš pravda viera vzdelanie život zjavenie

 

Zákon spravodlivosti je ako bumerang, ktorý sa nemilosrdne vracia a vyžaduje si vysokú cenu za zlo páchané počas tisícročí mocenskými štátmi na celom svete! V európe, v severnej Amérike a na ďalekom východe. Je to vďaka zločinnej kolonizácii ľudstva mimomemšťanmi – dobrovoľne, ale pod rúškom veľmi dobre premysleného klamstva! Neposlušní anjeli pod vládou Satana Diabla získali moc nad ľudstvom podľa zákona, napísaného pod inšpiráciou apoštolom Pavlom: 

‘Či neviete, že ak sa stále vydávate niekomu za otrokov, aby ste ho poslúchali, ste jeho otrokmi, lebo ho poslúchate, buď hriechu s vyhliadkou na smrť, buď poslušnosti s vyhliadkou na spravodlivosť. Ale vďaka Bohu, boli ste otrokmi hriechu, ale stali ste sa zo srdca poslušní tomu spôsobu učenia, ktorému ste boli zverení. Keďže ste teda boli oslobodení od hriechu, stali ste sa otrokmi spravodlivosti. Pre slabosť vášho tela hovorím ľudskou rečou’!

Táto unikátna planéta Zem s jej obyvateľmi sa stala kolóniou Satana diabla a jeho démonov počas viac ako 6 000 rokov na základe dobrovoľného rozhodnutia osamostatniť sa od svojho Stvoriteľa a poslúchať najväčšieho podvodníka celého vesmíru! Pod jeho vládou je ničená celá planéta a jeho falošné náboženstvá postavili ľudí proti sebe! Je len otázka času kedy Stvoriteľ zastaví toto nemorálne pustošenie zeme a jej obyvateľov démonskými mimozemšťanmi!