Len jedna Kniha človeku postačí!

21. decembra 2018, jankratky, Biblia Boh budúcnosť história Jazyky Lingvistika pravda Reč technika veda viera vzdelanie zákon zázraky zdravie život zjavenie

 

Len jedna kniha obsahuje totálnu históriu ľudstva! A preto to musí byt zázračná Kniha! Lebo žiadny človek by takú knihu nebol schopný vymyslieť a napísať!

Nielenže preto, že jeho život je príliš krátky, ale aj preto, lebo jeho inteligencia, poznanie a mentálne schopnosti ani predstavivosť by mu na to nedokázala dať!

Len si predstavme, že jedna kniha obsahuje celú históriu ľudstva od jeho stvorenia a až ďaleko do večnej budúcnosti! Preto musela byt productom večne živej Osobnosti.

Keby sme hľadali spôsob ako ju opísať, myslím si, že najbližšie by sme ju mohli prirovnať alebo pomenovať ako DNA ľudskej histórie! Je podobná DNA ľudí, rastlín aj živočíchov!

Lebo skrýva v sebe nekonečné variácie života a celé ľudstvo tam nájde svoju dokonalú linku k začiatku!  Bola od začiatku napísaná dokonalým hebrejským jazykom!

Ktorý nepoužíval samohlásky, iba spuluhásky! Samohlásky sa dodávali podľa zmyslu písanej myšlienky. Môžeme sa na ňu dívať aj ako na Knihu obsahujúcu dokonalý Kód!