Adam stvorený len pre život na Zemi!

10. decembra 2018, jankratky, Biblia história politika pravda technika veda vzdelanie zázraky zdravie život zjavenie

 

Preslávený doktor McCoy alebo veľmi známy podľa svojho niku Bones (Kosti) v jednom z mnohých Star Treks filmov poznamenal: vesmírny priestor je choroba a nebezpečenstvo pre človeka!

Inými slovami cestovanie vesmírnym priestorom spôsobuje oslabenie človeka, veľmi ho unavuje, robí ho chorým a depresívnym! Jedna tabuľka, ktorá hovorí o následkoch cestovania v priestore:

1. T+10 sekúnd – možná strata vedomia. 2. T+10 miút – nevoľnosť. 3. T+dva dni – opuchnutá tvár. 4. T+jeden týždeň – strata svalov a kostí. 5. T+dva týždne – deprivácia spánku. 6. T+jeden rok – choroba.

7. T+dva roky – depresia! A základateľ Strediska pre Výšky, Priestor a Extrémnu Medicínu na univerzite v Londýne vo svojej knihe Extrémy: Život, Smrť a Hranice Ľudského tela to nevidí tak!

Ale ako by ste sa psychologicky vysporiadali piť taký dlhý čas svoj vlastný recyklovaný moč? A to je len jedna z vecí, ktorým musia astronauti čeliť! A radioaktívne žiarenie je v priestore 10-krát väčšie ako na Zemi!

To znamená, že astronaut sa nevyhne rakovine vo veľmi krátkom čase, okrem iných, dnes ešte plne nepoznaných negatívnych a nebezpečných následkov cestovania človeka vesmírnym priestorom!