Ovplyvňujú tvoje city a myslenie?

8. decembra 2018, jankratky, Biblia Boh démoni história Meditácia pravda Reč viera vzdelanie zákon život zjavenie

 

Je dnes nepopierateľnou skutočnosťou, že satanská a démonská propaganda naozaj pôsobí! Jasne to vidíme všade okolo nás! V surovosti, mravnej skazenosti, rúhaniu a pokrytectve, ktorými sa vyznačuje táto generácia.

Mnohí sú si istí sami sebou a vyjadrujú to slovami: ‘Nikto mi nebude hovoriť, čo si mám myslieť! A nikto mi nebude hovoriť, čo mám robiť’! To sú tí, ktorí si myslia, že svetská propaganda a ovplyvňovanie ľudí je realita, ale nie pre nich!

A tak sa aj stalo, že ich okolitý svet vtlačil do svojej formy, podľa inšpirovaného textu apoštola Pavla kresťanom v zbore v Rime! Satan Diabol a jeho démoni nielenže sú ďaleko viac inteligentnejší, ale majú viac ako 6 000 ročnú prax!

Aby vtlačili ľudí do svetskej formy. Apoštol Ján to potvrdil slovami: ‘Celý svet leží v moci toho zlého’! A ak niekto má pochybnosti o Satanovej schopnosti zvádzať ľudí a kaziť ich myslenie, pamätaj, ako účinne to urobil s celým národom, Izraelom!

S tým národom, ktorý bol Bohom vyvolený a zasvätený Stvoriteľovi, jedinému pravému Bohu! A to sa dnes stáva každému, kto necháva svoju myseľ otvorenú vábivému vplyvu svetského systému, jeho filozofii a myšlienkam intelektuálov a mocných sveta!