Nech sa deje Tvoja vôľa…!

9. novembra 2018, jankratky, Biblia Boh budúcnosť Ježiš Kráľovstvo pravda večnosť viera život

 

Viac ako miliarda kresťanov celosvetovo pozná tieto mnohokrát denno-denne opakujúce sa slová modlitby, ktorú vyučoval Boží syn svojich učeníkov a ktorá bude nezmazateľne zakotvená v inšpirovanom Božom Slove!

Okrem toho, čo je medzi iným Božou vôľou? Modlitba pokračuje: ‘nech sa deje tvoja vôľa, ako v nebi, tak i na zemi’! Vôľa Boha sa už deje ne nebi, kde bolo ustanovené Božie Kráľovstvo v rukách jeho syna, Ježiša Krista.

Ako prvý akt jeho vlády vyhnal z neba Satana Diabla a jeho démonov k blízkosti Zeme a potom v presne Bohom stanovenom čase budú uväznení na 1 000 rokov! Dnes sme na konci jeho podobného aktu na Zemi!

Kde očišťuje svoj kresťanský zbor, oddeľuje ovce od capov a pripravuje ich na posledný súd. Tí, ktorí sa k nemu dnes celosvetovo hlásia budú skúšaní z vernosti a úcte k jeho pomazaným bratom a duchovným synom Stvoriteľa!

Ako ovce prežijú Armagedonsku bitku do rajskej Zeme, kde budú mať možnosť žiť večne a do nekonečna sa tešiť zo svojej, Kristom im danej dokonalosti! V dokonalom zdraví a pokoji a mieri po celom svete!