Nevidia a nechápu dnešnú politiku!

6. októbra 2018, jankratky, Biblia história politika viera život zjavenie

 

V súčasnosti sa plne splňuje biblické proroctvo napísané pod inšpiráciou starovekým izraelským kráľom Dávidom v knihe Žalmy a zopakované aspoň trikrát inými pisateľmi Biblie, kde Všemohúci Stvoriteľ sľubuje svojmu dnes už v nebi vládnucemu synovi, doslovne: ‘Seď po mojej pravici, dokiaľ ti nedám tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy’! 

Všetko, čo sa dnes vo svete deje v politike, ekonómii a sociálnom živote je do detailov kontrolované Stvoriteľom, ktorý je zároveň Večný Zvrchovaný vládca celého vesmíru! Zázračným alebo aj Najpodivuhodnejším spôsobom ovplyvňuje všetko čo a ako robia nielen celé krajiny sveta, ale aj jednotlivci v zodpovedných pozíciach tak, aby sa naplnilo Písmo!

Napriek tomu, že rešpektuje slobodnú vôľu ľudstva, ktoré je potomstvom Adama, stvoreného na ‘Boží obraz’, má schopnosti kontrolovať akékoľvek situácie v živote všetkých ľudí! Dokáže robiť podivuhodné veci a dať keždému, čo si ich srdce žiada bez toho, aby musel kompromitovať princípy a zákony, ktoré stvoril a ktorým sa on sám podriaďuje!