Prvá vojna v histórii ľudstva!

21. júla 2018, jankratky, Biblia budúcnosť história

Najsamprvšia vojna v histórii ľudstva začala v Edene! Tam, jeden z vysokopostavených Božích anjelov hodil rukavicu svojmu Stvoriteľovi! Ten ju prijal so slovami: ‘A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje semeno a jej semeno. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu rozmliaždiš pätu‘! Toto bolo inšpirované prvé proroctvo Biblie, napísané Božim uctievaľom a verným sluhom, Mojžišom.

Tak sa začala prvá vojna v histórii celého ľudstva medzi Stvoriteľom a jeho oponentom, nebeským cherubínom, ktorý sa tak stal Satan (oponent) a Diabol (ohovárč)! Na jednej strane semeno Stvoriteľovej manželky (jeho nebeskej organizácii pozostávajúcej z verných anjelov) a na druhej anjeli a všetci ľudia, ktorí od tohto času nasledovali a ešte stále nasledujú príklad Božieho oponenta, či si to uvedomujú alebo nie! 

Takže od samého začiatku výsledok tejto veľmi krutej a najviac ničiacej vojny v celej histórii bol už známy Božím uctievaľom, ktorí zároveň očakávali sľúbenú nádej, že na konci sa veci vrátia k saménu začiatku, kedy Stvoriteľ obnoví dokonalosť ľudi, zvierat a všetkého svojho stvorenia vrátane tejto prekrásnej planéty Zem, ktorá bola stvorená, aby existovala zaľudnená poslušnými ľuďmi večne!