Aké biblické detaily sa ešte nesplnili

5. júla 2018, jankratky, Biblia budúcnosť

V súčasnosti ostávajú už len niekoľké detaily na splnenie všetkých biblických proroctiev vedúcich až k Armagedonu. Niekoľko ich je spomenutých v poslednej knihe Zjavenie, ktoré dostal apoštol Ján tesne pred koncom svojho pozemského života! 

‘A videl som iného anjela, ako vystupuje od východu slnka a má pečať živého Boha; a volal silným hlasom na tých štyroch anjelov, ktorým bolo povolené, aby škodili zemi a moru, a hovoril: ‘Neškoďte zemi ani moru ani stromom, dokiaľ nezapečatíme otrokov nášho Boha na ich čelách’’! 

To znamená, že veľké súženie, vedúce k Armagedonu začne až potom, ako bude posledný člen Kristovej manželky zvolený alebo zapečatený. A je pravdepodobné, že v tomto čase zároveň sa splní ďalšie z pozostávajúcich znamení, to jest to, o čom pod inšpiráciou píše apoštoil Ján:

‘A silný anjel zdvihol kameň ako veľký mlynský kameň a vrhol ho do mora a povedal: ‘Tak bude Babylon, veľké mesto, zvrhnutý rýchlym vrhom, a už sa nikdy nenájde’!” Veľký Babylon reprezentuje celosvetové falošné náboženstvo, ktoré počas tisícročí zavádzalo ľudstvo.

Je možné, že všetky ostávajúce znamenia, vedúce k veľkému súženiu a v konečnom dôsledku k Armagedonu, sa splnia jedno za druhým alebo spoločne v tom istom čase. Útok kráľa severu na Boží ľud, správy o mieri a bezpečnosti a zničenie falošného náboženstva. V akom poradí, to ukáže blízka budúcnosť!