Najšpeciálnejšie pokolenie v dejinách…

15. júna 2018, jankratky, Biblia história

‘Toto pokolenie sa určite nepominie, kým sa to všetko nestane. Nebo a zem sa pominú, ale moje slová sa v žiadnom prípade nepominú’!

Tieto inšpirované slová najväčšieho muža, ktorý kedy žil v celej histórii, sa vzťahujú na pokolenie, ktoré videlo koniec židovského systému vecí.

Zároveň sa vzťahuje na koniec súčasného systému vecí, ktorý z mnohých aspektov sa blíži ku svojmu koncu. A nielen z toho ekonomického.

Napriek predstieraným snahám vlád z celého sveta napraviť veci, ktoré vedú ľudstvo ku svojmu neodvrátnemu zániku, inšpirované slová nemôžu zlyhať!

Porovnaním ‘toho pokolenia’ v prvom storočí s dnešným zistíme, že majú niekoľko podobných detailov. V prvom rade je to zrod niečoho veľmi unikátneho!

V prvom storočí to bolo narodenie Spasiteľa v roku 2 pr.n.l a v dnešných posledných dňoch tohoto súčasného systému je zrod nebeského kráľovstva v roku 1914.

Tak ako v prvom storočí koniec prišiel nečakane v roku 70 n.l., tak to bude aj dnes! Potvrdzujú to iné inšpirované slová Krista: ‘Ako zlodej v noci’!