Neexistuje planéta B!

18. mája 2018, jankratky, Biblia budúcnosť

“Bratia, čo sa týka časov a období, netreba vám nič písať. Veď sami veľmi dobre viete, že Jehovov deň prichádza presne tak ako zlodej v noci. Keď povedia: ‘Mier a bezpečie!’, vtedy ihneď príde na nich náhle zničenie ako tiesnivé bolesti na ťarchavú ženu! A určite neuniknú. Bratia, vy však nie ste v tme, aby vás ten deň zastihol, ako by zastihol zlodejov, lebo všetci ste synmi svetla a synmi dňa. Nepatríme noci ani tme!”

Tieto slová denno-denne nadobúdajú čoraz väčší a zmysluplnejší význam pre nás žijúcich v 21. storočí tohto nespravodlivého systému vecí, ktorý sa nielenže blíži k neodvrátiteľnému bankrotu, ale zároveň ničí naše jedinečné životné prostredie! Počas návštevy francúzskeho prezidenta Macrona do USA, prezident povedal členom Kongresu medzi iným aj tieto veľlmi bolestivé, ale skutočne významné slová:

‘Znečisťovaním oceánov, nezmierňovaním množstva oxidu uhličitého v atmosfére a ničením našej jedinečnej biodiverzity na našej planéte, efektívne ju zabíjame’! A potom dodal ďalšie, ešte významnejšie slová v súlade s horeuvedeným citátom, ktoré opoziční členovia USA vlády a komerčné firmy podporili naozaj veľkým potleskom za podpory všetkých demokratov prítomných v kongrese: ‘neexistuje planéta B’!