Aký vládca sa nám ponúka?

12. marca 2018, jankratky, Biblia Ježiš život

Bol jediný priamo stvorený samým Zvrchovaným Večným Vládcom celého vesmíru. Mal jedinečnú výsadu byť Jeho ’majstvom v diele’ všetkého, čo vidíme i čo nevidíme! To znamená, že pozná všetko stvorenie do najmenších detailov, z ktorých stvorenie pozostáva!

A tým, že obetoval svoj pozemský život za potomstvo Adama, zdedil všetko, čo bolo vo vesmíre stvorené, takže nikto he nemôže obviniť z toho, že bude vládnuť len pre zisk a nie z lásky k ľudstvu, ktorú už preukázal na samom začiatku stvorenia prvého človeka Adama.

Bude jediný so svojimi spoluvládcami na nebesiach, ktorí okrem Všemohúceho Vládcu celého vesmíru budú mať nasmrteľnosť, zatiaľ čo všetky bytosti na nebi aj na Zemi môžu mať večný život pod podmienkou, že budú z lásky a vďačnosti rešpektovať zákony Stvoriteľa!

A že už nikdy v celej večnosti nebude pripustené zneužitie slobodnej vôle bytostí tešiacich sa z večného života na nebi aj na Zemi, to bolo rozriešené za posledných asi 6 000 rokov existencie nedokonalého človeka a v budúcich 1 000 rokov jeho vlády bude definitívne skončené!