Teória všetkého vysvetlená ‘polopaticky’!

28. januára 2018, jankratky, Biblia Boh zákon

Encyklopédia Webster’s Third New International Dictionary vysvetľuje, že zákon je ‘pozorovateľná pravidelnosť v prírode’. Všemohúci Stvoriteľ všetkých vecí na nebi aj na Zemi stvoril zákony, ktoré ovládajú všetky stvorené veci, viditeľné aj neviditeľné!

V knife Jóba čítame o ‘regulácii’ oceánov a morí, o ‘príkazu o východe Slnka’, a spomína ’stanovenia’ vesmíru aj jeho nespočetných galaxií! Tá istá kniha hovorí poeticky o tom, ako Stvoriteľ vládne nad svetlom, mrakmi, dažďom, rosou a bleskami, okrem iných nespočetných prírodných skutkov!

Pokračuje o Stvoriteľovej starosti o zvieratá, o ich narodení, ich cyklusu života, ich vlastnostiach a zvykoch, ktoré boli ‘zakódované’ do ich DNA, aby sa množili podľa ‘svojho druhu’, čo v skutočnosti vylučuje a robí absolútne absurdnou evolúciu života!

Aj človek bol stvorený ‘na obraz svojho Stvoriteľa’, a je schopný mať potomstvo tiež ‘na svoj obraz’! Kniha Žalmov opisuje embryonický rást dieťaťa v matkinej maternici, kde podľa ‘knihy DNA bolo všetko naprogramované’ akoby napísané do Knihy žvota!

Záver: Kniha-kníh obsahuje ‘polopatický’ opis nielen ‘teórie všetkého’ (ktorú vedci už stáročia hľadajú), ale ďaleko viac!