Aká bude naša budúcnosť?

28. novembra 2017, jankratky, Biblia budúcnosť život

Už ste si niekedy položili otázku kam speje tento svet? Väčšina z ľudí na celom svete sú denno-denne zaneprázdnení triviálnymi vecami ich osobného života alebo života ich rodiny alebo aj blízkych príbuzných!

Väčšine neunikne skutočnosť, že vo svete sa situácia neustále zhoršuje. Mnohí majú strach, že náš svet speje k zániku nie len jedným, ale viacerými spôsobmi a je celkom možné, že sa to môže stať viacerými naraz!

Symbolické ‘hodiny konca sveta’, zostavené vedcami, znalcami a výskumníkmi na celom svete dnes už ukazujú, že ku globálnej katastrofe sme najbližšie za posledných asi 70 rokov! A majú čoraz väčšie obavy konca!

Preto symbolické ‘hodiny konca sveta’, zobrazujúce blízkosť ku globálnej katastrofe posunuli ďalších 30 sekúnd, a teraz ukazujů len dve a pol minúty do polnoci alebo ku koncu sveta! A na budúci rok, 2018 chcú situáciu prehodnotiť.

Na druhej strane milióny ľudí na celom svete sú presvedčení, že pred nami je krásna budúcnosť na základe prítomnej katastrofálnej situácii predpovedanej biblickou správou už pred tisíckami rokov! Majú dôkazy, že planéta bude premenená na raj.