Zdroj všetkej hmoty vo vesmíre

14. novembra 2017, jankratky, Biblia Boh veda

Aj v krajinách, kde väčšina ľudí neverí v osobného Boha, na rozdiel od takých krajín, kde veľké percento ľudí verí, ako sú USA, Európa a Ázia, prijímajú všeobecne myšlienku, že celý hmotný vesmír s všetkým životom v ňom, musí byť výsledkom určitej neznámej a nekonečne veľkej sily!

Mnohí svetoví intelektuáli stále veria, že niečo alebo niekto večný dal vo vesmíre všetko do pohybu! Ale keď si porovnáme našu Zem s našim Slnkom, a Slnko s našou galaxiou Mliečna Dráha a potom našu galaxiu s neuveriteľne veľkým a neustále sa rozpínajúcim vesmírom, uvedomíme si, že toto všetko muselo byť dané do pohybu nejakou nesmierne veľkou dynamickou energiou!

Kto alebo čo mohlo byť zdrojom tak úžasne veľkej energie? Odpoveď dostaneme od inšpirovaných slov proroka Stvoriteľa, ktorý pred viac ako 2 500 rokmi napísal tieto nadčasové slová: “Zodvihnite vysoko oči a hľaďte. Kto stvoril tieto veci?. Je to Ten, ktorý vyvádza ich vojsko podľa počtu, všetky ich dokonca nazýva podľa mena. Pre hojnosť dynamickej energie a pretože je aj silný v moci, ani jedna z nich nechýba.“

Zdroj všetkej dynamickej energie, ktorou bol celý vesmír nielen uvedený do presne kontrolovateľného pohybu presnými matematickými, fyzikálnymi a chemickými zákonmi, a ktorý zároveň bez prestávky dodáva potrebnú energiu na vesmírnu expanziu, je tiež Autorom úžasne nadčasovej knihy, v ktorej máme okrem už citovanej odpovede na vznik vesmíru aj odpovede na všetky otázky, ktoré človek môže mať ohľadne budúcnosti a zmyslu života.