Divné zvuky z neba desia ľudí. . .

17. júna 2017, jankratky, Biblia budúcnosť

Od roku 2008 sa objavili videá z celého sveta s nahrávkami záhadných zvukov, ktoré desia ľudí po celom svete a mnohí z nich prežívajú bezsenné noci! Je možné ich počuť na rôznych miestach sveta a v rôznych časoch.

Tieto divné zvuky bolo počuť aj nad Bratislavou, vysvetľuje článok ´Strašidelné zvuky nad Bratislavou: Nastala hodina pravdy, šokujúce fakty o jave z vesmíru!´ na topky.sk*, internetovom online spravodajstve.

Objavili sa rôzne teórie o zdroju týchto čudných zvukov. Jeden občan z Ružinova napísal, že spolu so zvukmi sa objavili čudné znaky aj na oblohe. Ale tieto podivné zvuky sa už niekoľko rokov ozývajú po celom svete!**

Niektorí vedci, astrofyzici tento jav vysvetľujú ako ´priestorové alebo vesmírne zemetrasenie´ alebo chvenie, ktoré vychádza z magnetického poľa Zeme a môže sa prirovnať k pozemskému zemetraseniu o sile 5.-6. stupňa Richterovej stupnice.

Ruský geofyzik Elsin Chvalilov vysvetľuje, že akustické gravitačné vlny alebo už spomínané divné a záhadné zvuky, ktoré boli zaznamenané po celom svete sú zapríčinené zvýšenou slnečnou aktivitou. Pripomína to biblické proroctvo:

´A budú znamenia na slnku a mesiaci a hviezdach a na zemi úzkosť národov… zatiaľ čo ľudia budú omdlievať od strachu a očakávania vecí prichádzajúcich na obývanú zem, lebo nebeské moci budú otrasené´!

 

* http://www.topky.sk/cl/13/1425009/Strasidelne-zvuky-nad-Bratislavou–Nastala-hodina-pravdy–sokujuce-fakty-o-jave-z-vesmiru-

** http://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/1793650_zahadny-zvuk-z-neba-desi-ludi-po-celom-svete