Všetci pozvaní k piesni Kráľovstva

30. mája 2017, jankratky, Biblia budúcnosť život

Vesmírom už stáročia víťazne znie nová pieseň! Je veľmi šťastná, pretože oslavuje najvyššieho Vládcu, ktorého ľudstvo, ale aj celý vesmír má! Slová tej piesne najlepšiu nádej roznecujú a k nej sa miliardy anjelov na nebi a milióny veriacich na Zemi pripájajú! Všetci na Zemi sú pozvaní slovami: ´poď spolu s nami a spievaj a pripoj svoj hlas k nám´!

Poďme všetci, Stvoriteľa chváľme a nech ten veľký hlas vesmírom znie, že jeho syn, už je Kráľ, a nech to každý žijúci človek po celej Zemi zvie! Poďme všetci a spolu spievajme tú najväčšiu pieseň šťastnú, ktorá sa už nikdy opakovať nebude musieť, pretože dáva slávu menu Božiemu, ktorý ako Zvrchovaný bude vládnuť na veky-vekov vesmíru celému.

Tá radostná pieseň letí celým svetom a potom stúpa jej chvála Stvoriteľa a jeho syna až k nebu, že on dal vládu nad celým vesmírom do ruky jeho syna a jeho manželke, ktorá tvorí ten v Starom Zákone prorokovaný ´nový národ´ a budú vládnuť nielen počas 1 000 rokov, ale verne a večne na nebi budú spoľahlivo pĺniť svoju Stvoriteľom danú im úlohu.

Ale pravda je, že aj keď všetci sú pozvaní spievať túto pieseň Kráľovstva, zvesť Kráľovstva je len verným, úprimným a poctivým blízka, pretože tú Kráľovskú pieseň možno pochopiť len s pokorou, vlastnosťou blízkou k tým, ktorí sa chcú nad hriechy ľudské povzniesť a naučiť sa žiť v mieri v pokoji s ľuďmi všetkých rás a všetkých národov.